Magunkról

Köszöntjük látogatóinkat és érdeklődőinket honlapunkon. Engedjék meg, hogy röviden bemutassam cégünk tevékenységét.

A Milbo-Beton Kft. 1994-ben alakult, azzal a céllal, hogy az építkezések számára elérhető áron, helyben gyártott betontermékeket szolgáltasson. A gyorsan növekvő vállalkozás mára a környező települések vásárlóinak meghatározó beszerzési forrásává vált.  

Termékeink között megtalálható az építkezésekhez szükséges betontermék (zsalukő, falazóblokk, járdalap, fűrács, járdaszegély, födémbéléstest, betonoszlop, kerítés-, kéményfedlap…) továbbá kereskedelmi céllal értékesítünk még homokot, sódert, cementet, betonacélokat, horganyzott és feketehuzalokat, kerítésdrótot, tüskésdrótot, zártszelvényeket.  

A nálunk vásárolt termékek biztonságos és gyors kiszállítását saját darus teherautónkkal igény szerint biztosítjuk.  

 

Cégünk másik szolgáltatása a szabadidős kikapcsolódás. A telephely egy különálló területén található a Milbo Horgásztó, amely mintegy 13.000 m2-es nyílt vízfelületen nyújt kiváló lehetőséget a sporthorgászat kedvelőinek.

A tó környezete ideális baráti, családi, céges és egyéb rendezvények szervezésére. A horgásztó partján található füvesített futballpálya, bográcsozási, sütési, főzési hely, fedett terasz.